ADANA / SARIÇAM - Cihadiye Ortaokulu

Cihadiye Ortaokulu

Adres
CİHADİYE MAH. CİHADİYE KÜME EVLERİ CIHADIYE ORTAOKULU BLOK NO 337 SARIÇAM / ADANA
Vizyon
Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL(TEKLİ) EĞİTİM
08.20-14.40
KLİMA
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
Yerleşim Yeri
KÖYÜN ULAŞIMI ÖZEL ŞEHİR İÇİ HALK OTOBÜSLERİ VE BELEDİYE OTOBÜSLERİ(119) İLE SAĞLANMAKTADIR.
ilçe:13km il:36 Km